Feng Shui for Erlend Elias – en annerledes opplevelse!

Lykken finnes der ute, men hvor? Erlend Elias søker lykken og det var en annerledes opplevelse å lage en innspilling av denne episoden.

Da alle ville skrive om feng shui på 90-tallet, var Dagbladet en av de første som skrev en artikkel. Det var papir som var tingen og tv i noen få riksdekkende kanaler.

Nå er verden annerledes. Eller er den ikke det?

Vi mennesker søker fortsatt lykken og har rot vi må rydde ut av hjemmene våre.

Erlend visste ingenting om at jeg kom og hadde vært ute på hard trening før opptaket. Han måtte hente seg inn litt, jeg sto ute i snøføyka og ventet på klarsignal.

Det er visst slik som lager spennende opptak. De som laget opptakene var meget profesjonelle.

Jeg har alltid sagt til meg selv at det ville være deilig å ha en «venninne» som er stylist, og kanskje har jeg fått en?

Vi kom ikke så langt til å se hva Erlend hadde stylet, men så beveger heller ikke jeg meg i kjendis verden.

Levende energi i hjemmene gir positiv støtte, kanskje har den orkideen i velstandshjørnet som var sprayet med sølv fått nytt liv?

Søken etter lykken?

Det finnes en historie om at universet skulle gjemme hemmeligheten om lykken for oss mennesker. De tenkte seg om lenge og vel. De ønsket å skjule lykken et sted vi mennesker måtte jobbe litt for å finne den!? De spurte seg selv, hvor er det siste stedet menneskene ville lete? De tenkte til lands og til vanns, inni diamanter og trendy gardinstoffer?

Universet er en klok bevissthet, som vi alle vet. Til slutt så kom de til at de skulle skjule denne unike hemmeligheten på et usannsynlig sted for oss mennesker. De fant det siste stedet mennesket ville lete?

Lykken ble gjemt inni oss selv!

Og jakten på lykken fortsetter …